I Q

   

Time pass !!!!  

  This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . . 
  

Q1.  

  

man 
———
board Ans. = man overboard
Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.     

 Q2

stand 
————

i
 

 Ans. = I understand  

 OK . . .
Got the drift ?    

 Let’s try a few now and see how you fare ?     

 Q3.
    

 /r/e/a/d/i/n/g/ 

   

 Ans. = reading between the lines  

  

 Q4.  r
road
a
d
   Ans. = cross road   Not having a good day now, are you ?   Redeem yourself.  

 Q5.   cycle
cycle

cycle
 

 Ans. = tricycle  

 

 Not easy to figure out ha!0   
Q6. 
   

———
M.D.

Ph.D.
 

 Ans. = two degrees below zero  

 

 C’mon give it a little thought! !   

Q7.  

 

 knee   

————
light
 

 Ans. = neon light
( knee – on – light )U can prove u r smart by getting this one.    

  

Q8.

ground   

 —————
feet feet feet feet feet feet
    

 Ans. = six feet underground    

 Oh no, not again ! !      

 

Q9.    

 he’s X himselfAns. = he’s by himself    

 Now u messing up big time.   

 

Q10.    

 ecnalgAns. =  

backward glance  

  

 Not even close! !      

  

Q11.    

 death ….. life 

 Ans. = life after death  

  

 Okay last chance ………………    

 

 

Q12.    

THINK   

 Ans. = think big ! !   

 And the last one is real fundoo – – –      

Q13.    

 ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…    

 Ans. = long time no ‘C’     

BY tengkp    

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: